Η Πλακιώτισσα, μια φιλόξενη και ζεστή ταβέρνα επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, αποτελεί την πλέον παραδοσιακή επιλογή φαγητού και διασκέδασης στους πρόποδες της Ακρόπολης.

Η οικογένεια Σαλαούνη, με 45 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εστίασης, δημιούργησε το 1998 ένα στολίδι στο κέντρο της Αθήνας.

Ένας χώρος ζεστός, ιδανικός για κάθε είδους εκδηλώσεις (γάμοι, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις συλλόγων, reunions κλπ), είναι έτοιμος να σας υποδεχθεί και να σας χαρίσει στιγμές χαράς, διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.

Θα μπορέσετε να απολαύσετε ένα ταξίδι γεύσεων ελληνικής & μεσογειακής κουζίνας, παραδοσιακά φαγητά από επιλεγμένα υλικά υπό την προσωπική επιμέλεια του ιδιοκτήτη Χρ. Σαλαούνη.

Η φιλοξενία σε συνδυασμό με τις νόστιμες γεύσεις υπό τους ζωντανούς ήχους ρεμπέτικων και λαϊκών τραγουδιών με τη συνοδεία μπουζουκιού & κιθάρας, αποτελούν την συνταγή της επιτυχίας μας.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, όλους να μας επισκεφθείτε και να περάσετε μαζί μας αξέχαστες στιγμές χορού και διασκέδασης αλλά και να γευθείτε την ελληνική κουζίνα μας.